Krämig pasta med smak utav soya :)

Jag har nu testat Pearl River Bridge soya och jag är super nöjd! Gjorde en lövbiffsgryta med lök, vitlök, champinjoner och vitlök som jag fräste på, hällde på vispgrädde som det fick koka ihop med, smaksatte med soya. Blandade ner pasta och det blev guddomligt gott!

Pearl River Bridge soya

Nu har jag också testat Pearl River Bridge soya. Det fick bli en middag med marinerade fläskkotletter (med Pearl River Bridge soya så klart). Jag lät köttet ligga någon timme i kylen ihop med soyan och det blev fantastiskt gott och fin färg. Ev. tog jag nog lite för mycket soya då jag var så ivrig att testa den så det blev nästan mer soya smak än köttsmak, men gott var det i alla fall.

Serverat med ris, grönsaker och tzatziki blev det en riktig festmåltid denna tisdagkväll, blev rester kvar till matlåda imorgon också så nu kommer mina kollegor säkert att bli lite avis:)

Pearl River Bridge Soya

Idag testade jag denna soya för första gången, och det gjorde jag i en svampsås. Jag hade nog i lite väl mycket soya för såsen blev väl salt. Jag hade kunnat ha i mer grädde för att späda ut såsen, men då skulle såsen ha behövt koka ihop längre och det hade jag inte tid med. Nästa gång ska jag ta lite mindre från början och ta mer, om det skulle behövas. Det var i alla fall en god mustig smak, men väl salt denna gång.

Omelett

Jo just ja. I Söndags morse så funderade jag på vad man skulle äta till frukost. Grävde i kylen och hittade en röd paprika och ägg. Av detta så fick det bli PRB Mushroom Soya-fräst paprika med torkad chili, vispade ihop äggen, i med grovmalen peppar, och så ner i den heta pannan. Tänkte ju ta en bild på den färdiga rätten, men innan jag viste ordet av det hela så hade omeletten slunkit ner i kistan, Jättegott.

Nygammal favorit

Efter att ha använt ett annat soyamärke i massor med år var det lite spännande att testa Pearl River Bridges soya...
Man fastnar ju lätt i gamla fortspår och är trygg med det man känner till.
Efter att ha använt P.R.B ett tag känner jag mig trygg med den också! Den är mycket smakrik, sältan perfekt och den gör sig bra både i maten jag tillagar eller som krydda på riset!

Berättade för min lilla mor att jag testar detta, då visar det sig att det är denna soyan hon använde då jag var liten... =) Så det blev en nygammal favorit för mig!

P.R.B

Pearl River Bridge soya ger fin färg och bra sälta åt maten. En mycket god och smakrik bas-soya en oumbärlig gammal klassiker. 

God och smakfull

Nu har jag också provat. Smaken var överraskande balanserad och smakfull. Jag tycker att denna soya är godare än andra som finns att köpa. Snygg förpackning.

Mums

Detta är en klassiker som håller än idag. Jättegod att använda och ett märke som vi kommer att fortsätta att använda.

 

Pearl River Soya

Har nu varit och hämtat ut soyan.

Den är den bästa soyan som finns på marknaden.

Har använt den i många år.

Soyan finns med i mycket av min matlagning för den ger en god smak och även färg.

Kan verkligen rekomenedera den:-)

Måndagsmat

Det blev färsk fläskfilé inköpt dagen innan till extrapris på Coop. Stekta i "slantar", sås av matlagningsgrädde, färskost med kantareller, lite svampfond och lite soya. Fonden o soyan är salta så det behövs inget extra salt. I med det stekta köttet och låt det puttra en stund. Jättegott med ris till. Coop hade lyckats få in några flaskor soya så ja kunde lösa in min kupong. Köpte dessutom japansk soya för att kunna följa regeln "mörk soya i mat, ljus soya på mat".

Ny favorit i köket! :)

Nu har jag testat Pearl River Bridge Soya och är glatt överraskad och den kommer jag definitivt att fortsätta köpa då denna flaska är slut.

Jag har alltid köpt Mrs Chengs soja, det var den som mamma alltid använt, därför blev det naturligt att köpa den då jag flyttade hemifrån och sen har det blivit den man valt då det varit dags att köpa soja.
Fram tills nu......

Toppen att jag fick testa Pearl River Bridge Soya, för nu har jag hittat en ny favorit. :)
Jag har hittills använt den i marinad och då jag lagat kycklingwok och jag tycker att smaken är supergod & lagom sälta.
Smakar som "riktig" soja, sån som man får på kinarestaurang.


 

God!

Har nu testat soyan och den var god! Lagom sälta och bra konsistens, inte för rinnig. Prisvärd var den också!

Första testet

Nu har vi provat soyan för första gången. Detta som smaktillsättare/förstärkare i vanlig gräddsås till kött. Det var inga som helst fel. Blev kalasgott, lagom sälta och även snygg färg. Nästa test blir till kokt ris. Till det har vi gärna soya.

/Irene

Testad!

Nu har jag testat soyan jag fått erbjudande om att prova. Jag blev positivt överraskad!

Lagom salt och trevlig färgintensitet. Smaken kändes fyllig utan att bli skarp och alltför "soya-aktig" som den i många andra liknande produkter kan bli. En produkt jag säkert kommer att köpa igen.

Pearl River Bridge

Hämtade ut min Pearl River Bridge mushroom soy för några dagar sedan och testade att ha en liten klick till riset samt i såsen. Smakade mycket godare nu än när jag inte körde med någon soya alls!

Pearl River Bridge soya

Jag har nu testat soyan under helgen i olika maträtter.

Smaken är bra men i ärlighetens namn så är soyan av ett annat märke lika bra.

Sältan framträder tydligt, jag tycker dock att den är lite för "tunn" i eftersmaken.

Jag har alltid soya i mitt skafferi, jag kan lika gärna ha P R B soya som någon annan soya.

Pearl River Bridge Mushroom

Nu har vi provat Pearl River Bridge Mushroom i en veckas tid. Jag använder relativt mycket soja i matlagningen tex i grytor, stuvningar, marinader mm. Har alltid köpt Mrs Cheng så det var kul att prova en ny sort. Tycker dock de var relativt lika, en mindre smakskillnad men inget som märktes av i den färdiga maträtten. En helt ok soja men likvärdig med den jag brukar köpa.

soya

Nu har jag hämtat ut soyan och vi har redan testat den unde helgens festmåltid.Vi gjorde bland annat en  svampsås som vi hällde lite pearl River soya i.bara lite grann behövs så en flaska räcker länge och blir därför ekonomiskt att använda.Smaken i svampsåsen höjdes rejält och blev så mycket godare med soyan i.Nu ska vi testar den i annan matlagningen också

Bästa Soyan!!

Jag har nu provat Pearl River Bridge Mushroom soya i tre veckor och den är överlägset bättre än alla de andra märken jag använt tidigare. Smaken är mer balanserad och fylligare. Hela familjen är mycket nöjd med den förbättrade smaken så nu byter vi inte bort den för allt smör i Småland.