Om testprodukten

(Information från tillverkaren)

 

Soyans historia

Redan under Shang & Zhou-dynastin (över 3000 år sedan) upptäckte Kinas förfäder en teknik att brygga soyasås av soyabönor. Sedan dess finns en lång historia kring spridningen av olika bryggningstekniker av soya i Orienten. Pearl River Bridge (PRB) soyasås är inte bara Kinas första varumärke som exporterats, det är också det största volymmässigt. Sedan 1954 har exporten stadigt ökat och idag exporterar företaget till mer än 100 länder världen över. Man har under årens lopp erövrat flera fina utmärkelser för sin kvalitet och innovation.

 

Produktionsanläggningen ligger i Pearl River-deltat i södra Kina, där det subtropiska och solrika klimatet är optimalt för soyasåsproduktion. 


Fakta om mushroom soy

Mushroom soy ger en extra aromatisk smak av Orienten till måltiden. Mushroom soy är mörkare, tjockare, sötare och innehåller svampextrakt. Den lämpar sig därmed bäst i såser, grytor och för marinering av kött och kyckling. Den kan med fördel också användas till stir-frying av ris och nudlar eller som dipsås till vårrullar.