Biffsallad med asiatisk soyadressing, mango och chili

Antal personer:
Tillagningstid: 40 min
Svårighetsgrad: Medel

Ingredienser

200 gram lövbiff
1 huvud isbergssallad
1 st morot/morötter
1 bit rättika
1 st Pak Choy (Pak soi, Bok Choy)
0,5 st mango(s), omogen
1 st salladslök(ar)
1 tsk chili, finhackad
2 kvist koriander
1 kvist mynta
1 msk jordnötter, grovhackade
salt och peppar 

Dressing

3 msk fi sksås
3 st lime, saften
2 msk PRB Mushroom Mörk Soya

Tillagning

1. Salta och peppra biffen. Stek eller grilla den och låt den kallna.

2. Skölj isbergssallaten och bryt den i bitar.

3. Skala och strimla morot och rättika. Strimla pak choy. Skiva mango och salladslök tunt. Hacka chili.

4. Plocka bladen av koriander och mynta och grovhacka dem.

5. Skär biffen i tunna skivor.

6. Vispa samman dressingen. Blanda den med sallat, grönsaker och kryddor.

7. Toppa med biff och jordnötter.