

Biffsallad med asiatisk soyadressing, mango och chili
Antal personer: 4
Tillagningstid: 40 min
Svårighetsgrad: Medel
200 gram lövbiff
1 huvud isbergssallad
1 st morot/morötter
1 bit rättika
1 st Pak Choy (Pak soi, Bok Choy)
0,5 st mango(s), omogen
1 st salladslök(ar)
1 tsk chili, finhackad
2 kvist koriander
1 kvist mynta
1 msk jordnötter, grovhackade
salt och peppar
3 msk fi sksås
3 st lime, saften
2 msk PRB Mushroom Mörk Soya
1. Salta och peppra biffen. Stek eller grilla den och låt den kallna.
2. Skölj isbergssallaten och bryt den i bitar.
3. Skala och strimla morot och rättika. Strimla pak choy. Skiva mango och salladslök tunt. Hacka chili.
4. Plocka bladen av koriander och mynta och grovhacka dem.
5. Skär biffen i tunna skivor.
6. Vispa samman dressingen. Blanda den med sallat, grönsaker och kryddor.
7. Toppa med biff och jordnötter.