Allt-i-allo i köket!

Vi har provat denna underbar soya och eftersom jag använt soya i maten under flera år och därmed hunnit prova flera olika märken så måste jag ge Pearl River Bridge Mushroom soya högsta betyg.

Etiketten och flaskan gör att den känns exklusiv och konsistensen, färg o, lukt och smak är toppen.

Den funkar till kött, fågel, fisk och grönsaker som färgförstärkare, smaksätare och tillägg av sälta. Fungerar alldeles utmärkt att blanda med lök, vitlök, honung och kryddor och göra sin egen marinad med. Vi har t o m provat ha den som sås till ris och nudlar när vi ätit asiatisk-inspirerade maträtter och om man inte tar för mycket så fungerar den till det med.

Vi i vårat hushåll är helt sålda på den och använder mer eller mindre av den nästan i all matlagning dock utan att allt smakar likadant :)

Tips; Vi har en skvätt soya utblandad med vitlök- och chillibitar ståendes som vi använder som "kall sås/smaksättning"

5 stjärnor av 5 möjliga från mig.

 

//Cathrin